مواد لازم : بیسکوییت شکلاتی 12 عدد  .  کره 3 قاشق غذاخوری  .  پودر قند 3 قاشق غذاخوری  .  فندق بو داده 10 عدد . پنیر ماسکارپونه یا خامه ای 200 گرم  .  نوتلا 200 گرم   .  خامه 200 گرم  .  خامه و شکلات تلخ برای تزیین

طرز تهیه : بیسکوییت های شکلاتی را داخل کیسه فریزر بریزید و بکوبید تا خوب خرد شوند ، کره را ذوب کنید و با بیسکوییت ها مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید سپس این خمیر را داخل لیوان یا ظرف دسر بریزید ( میتوانید به جای بیسکوییت و کره از کیک شکلاتی هم استفاده کنید ).

ادامه این مطلب از وبگاه #ایران_کوک را در این لینک ببینید.