پاناکوتای انار از دو بخش کرم پاناکوتا و ژله طبیعی انار تهیه میشود، کرم و ژله را میتوانید به صورت لایه لایه یا دو لایه مجزا داخل ظرف ریخته و سرو کنید. این دسر چون به صورت تک نفره سرو میشود، برای پذیرایی از میهمانان شب یلدا بسیار مناسب است.

مواد لازم برای کرم:

شیر / ۲ لیوان

پودر ژلاتین / 2 قاشق غذاخوری

خامه / 1 لیوان

شکر / یک چهارم لیوان

وانیل / 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

یک لیوان شیر سرد را داخل کاسه ریخته و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید، ( دقت کنید هم نزنید!!! )، اجازه دهید داخل شیر حل شود، بعد از 3 - 4 دقیقه روی بخار آب گرم قرار دهید تا ژلاتین کاملاً داخل شیر حل شود.

ادامه این مطلب از وبگاه #مامی_سایت را در این لینک ببینید.