مواد مورد نیاز :

کره خرد کرده 40 گرم

 آب  60 میلی‌لیتر(یک‌چهارم پیمانه)

 شکر ریز 110 گرم

 عسل 2 قاشق سوپخوری

 کنجد برشته 35 گرم

 تخمه کدو 1 قاشق سوپخوری

 تخمه آفتابگردان 1 قاشق سوپخوری

 فندق برشته و خرد کرده 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه : قالب مستطیل 8×25 سانتیمتری را چرب کنید و با کاغذ آلومینیومی بپوشانید. به گونه‌ای که کاغذ از اطراف قالب حدود 5 سانتیمتر بلندتر باشد. آن‌گاه کره، آب و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.

سپس آن را بجوشانید تا طلائی رنگ شود. آن‌گاه ظرف را از روی حرارت بردارید و عسل را به مایه اضافه کنید. حالا باقیمانده مواد را بیفزائید و مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و صاف کنید.

ادامه این مطلب از وبگاه #شور_و_شیرین را در این لینک ببینید.