همه غذاهای دوست داشتنی من با کلی نکات خانه داری

۱۲ مطلب در خرداد ۱۳۹۵ ثبت شده است

کیک فنجانی راکی رُد

مواد لازم کیک فنجانی راکی رُد برای 20 عدد :

آب : 375 میلی‌لیتر (یک و یک‌دوم پیمانه)

پودر کاکائو  : 50 گرم

کره‌ نرم : 185 گرم

شکر : 200 گرم

شکر قهوه‌ای روشن : 150 گرم

تخم‌مرغ : 3 عدد درشت

اسانس وانیل : 2 قاشق چایخوری

آرد : 350 گرم

بیکینگ‌پودر : 2 قاشق چایخوری

نمک : یک‌چهارم چایخوری

مواد لازم رویه :

خامه‌ صبحانه : 180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

شکلات شیری یا تلخ خرد کرده : 150 گرم

عسل :  2 قاشق چایخوری

کره‌ نرم: 30 گرم

خامه فرم گرفته : 100 گرم

گردوی برشته و خرد کرده : 200 گرم

مارشمالوی خرد کرده :  150 گرم 

ادامه این مطلب از وبگاه زندگی_آنلاین را در این لینک ببینید.



۴ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
زهرا خلیل پور

طرز تهیه پیتزا ژاپنی

کاهو پیچ  1 عدد   .   آرد  1 لیوان   .   تخم مرغ  1 عدد

آب  3/4 لیوان   .   فیله مرغ خرد شده

قارچ   .   ذرت   .   نمک

 این پیتزا اوکونومیاکی نام دارد و بدون استفاده از پنیر پیتزا تهیه می شود.

طرز تهیه: برای تهیه خمیر این پیتزا ابتدا کاهو را خرد کرده و بشویید.

تخم مرغ را بشکنید و در حین هم زدن آب و آرد و کمی نمک را اضافه و خوب مخلوط کنید.

کاهو خرد شده را درون آن بریزید و خوب بهم بزنید تا یکنواخت گردد.

ادامه این مطلب از وبگاه #ایران_کوک را در این لینک ببینید.



۲ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
زهرا خلیل پور

برای درمان بی خوابی دمنوش گل بنفشه بخورید.

هر مکانیزمی که منجر به کم شدن رطوبت در مغز شود برای بی‌خوابی ایجاد خواهد کرد و گیاه بنفشه برای هر بیماری که پایه خشکی دارد کمک کننده است.

دکتر محمدی، درباره تاثیرات مصرف گل بنفشه در درمان بی‌خوابی از منظر طب سنتی گفت: مزاج گیاه بنفشه سرد و‌ تر است، اگر بی‌خوابی ما ناشی از خشکی مغز یا گرم و خشک بودن دِماغ باشد، گل بنفشه می‌تواند برای درمان کم خوابی داروی خوبی محسوب شود مشروط بر اینکه مزاج فرد در نظر گرفته شود.

وی با اشاره به اینکه خشکی دِماغ بی‌خوابی را به دنبال دارد، افرود: به هر شکلی میزان رطوبت مغز کم شود بی‌خوابی زیاد خواهد شد؛ کم شدن رطوبت مغز می‌تواند ناشی از کم خوری به علت روزه‌ گرفتن طولانی، رژیم غذایی نادرست، عصبانیت پیاپی، ترشح زیاد صفرا باشد.

ادامه این مطلب از وبگاه #پزشکین را در این لینک ببینید.



۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
زهرا خلیل پور

۷ ایده تزیین حیاط برای جشن و مهمانی های بهارانه

ترفندهای دکوراسیون: فصل بهار بهترین فصل برای برگزاری جشن ها و مهمانی ها در حیاط و کلا فضای بیرونی خانه است. هوای مطبوع، گل های با طراوت و زیبا و نسیم بهاری در برپایی هر چه بهتر این مهمانی ها به شما کمک می کنند. حالا که درست در آستانه جشن نیمه بهار هستیم، ما هم پیش خودمان فکر کردیم که شاید بد نباشد که ایده هایی برای مهمانی در فضای باز را با شما در میان بگذاریم و مطمئن هستیم که به کارتان می آید، پس با چیدانه تا انتهای این مطلب همراه باشید. 

ادامه این مطلب از وبگاه #چیدانه را در این لینک ببینید.

۳ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
زهرا خلیل پور

حلیم گندم

مواد لازم : گندم 300 گرم . گوشت 300 گرم . پیاز 1 عدد . زردچوبه نصف قاشق چایخوری . نمک 1 قاشق چایخوری . روغن یا کره مقدار لازم . آب 10 لیوان . شکر و دارچین مقدار لازم

اماده کردن گندم برای حلیم : اغلب برای تهیه حلیم از گندم پوست کنده استفاده میکنند اما اگر گندم بدون پوست کنده در دسترس ندارید میتوانید گندم با پوست استفاده کنید و بعد از جوشاندن و نرم شدن گندم آنرا از یک وسیله مثل آبکش رد کنید تا پوست‌های آن گرفته شود.

ادامه این مطلب از وبگاه #ایران_کوک را در این لینک ببینید.


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
زهرا خلیل پور

نکات پخت ته چین

۱)‌ اولین نکته‌ای که باید در تهیه این غذا درنظر داشته باشید آن است که مرغ‌ها را با آب کم و کمی ادویه آب‌پز کنید تا هم خوشمزه‌تر شده و هم ارزش غذایی آن حفظ شود. سپس آنها را ریش‌ریش کرده و به مایه ته‌چین اضافه کنید. مرغ‌ها را سرخ نکنید زیرا روغن اضافی را به غذا وارد کرده و با این کار زمینه را برای دریافت کالری اضافی فراهم می‌کنید.

۲)‌ در این غذا از ماست به مقدار فراوانی استفاده می‌شود. به شما توصیه می‌کنیم که ماست کم‌چرب در تهیه این غذا به کار ببرید.

ادامه این مطلب از وبگاه #جواهری_بینا را در این لینک ببینید.


۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
زهرا خلیل پور

روش تهیه‌ی بیسکویت خرمایی

مواد اولیه:

روغن و آرد سفید                                از هر کدام 400 گرم

پودر قند                                               350 گرم

تخم‌مرغ                                               چهار عدد

رنده پوست لیمو و وانیل                    از هر کدام نصف قاشق چای‌خوری

بیکینگ پودر                                        دو قاشق چای‌خوری

شیر خشک                                        200 گرم

خرمای له شده                                   100 گرم

طرز تهیه:

* کره یا روغن و پودر قند را بزنید تا به صورت کرم در آید.

* وانیل و پوست لیمو و تخم مرغ را اضافه و باز هم بزنید.

* مواد خشک را الک کرده داخل مایه بریزید و خوب مخلوط کنید.

* خمیر را در کیسه نایلونی قرار داده، یک ساعت در جای خنک قرار دهید.

ادامه این مطلب از وبگاه #تبیان را در این لینک ببینید.



۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
زهرا خلیل پور

آشپزخانه سلامت املت مکزیکی

فلفل دلمه رنگی، نگینی خرد شده : نصف پیمانه - هویج : یک عدد متوسط - قارچ خرد شده : نصف پیمانه - پیاز خرد شده : نصف پیمانه - تخم‌مرغ کامل : 4 عدد - سفیده تخم مرغ : 4 عدد - شیر : 4/1پیمانه - پنیر چدار رنده شده : نصف پیمانه - سس گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری - روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری -

غذای ساده برای کسانی که از زخم معده رنج می‌برند :

هویج را بشویید و بگذارید تا کمی آب‌پز شود؛ سپس آن را نگینی خرد کنید.

در یک تابه نچسب یک قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و پیاز را در آن تفت دهید.بعد از این که پیاز کمی سبک شد، قارچ را به آن اضافه کرده و بگذارید کمی تفت بخورد. فلفل‌ها و هویج‌ها را نیز اضافه کنید و آن‌ها را از روی حرارت بردارید.

ادامه این مطلب از وبگاه #چاشنیک را در این لینک ببینید.



۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
زهرا خلیل پور

۵ تکنیک آشپزی در کمپینگ که دوستانتان را متاثر خواهد کرد.

شاید خودتان را آشپز خوبی در خانه بدانید، اما باید بدانید که در طبیعت، تکنیک های متفاوتی به نسبت خانه برای آشپزی مورد نیاز است. هر چند سیخ کردن مواد غذایی و انداختن آنها روی آتش کار ساده ای به نظر می آید، اما استفاده از این ۵ تکنیکی که قرار است به شما یاد بدهیم می تواند دوستانتان را در یک برنامه طبیعتگردی تحت تاثیر قرار بدهد.

ادامه این مطلب از وبگاه #گردالی را در این لینک ببینید.



۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
زهرا خلیل پور

نکات طلایی خانه داری

پخت برنج برای خانم های کارمند: 

خانم هایی که بیرون ازخانه کار می کنند و وقتی ظهر به خانه می آیند، فرصت پختن برنج را ندارند، و یا این که دوست ندارند از شب قبل برنج آماده کنند ،می توانند از این روش کمک بگیرند: صبح یا شب قبل برنج را آبکش کنید، البته کمی آن را خشک بردارید، سپس ته دیگ برنج را آماده کرده و برنج را داخل قابلمه بریزید و قابلمه را داخل یخچال قرار دهید، ظهر برنج را کمی آب و روغن دهید و آن را دم کنید حالا تا سالاد را آماده کنید، برنج هم دم کشیده است.

ادامه این مطلب از وبگاه #تبیان را در این لینک ببینید.



۲ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
زهرا خلیل پور