۱)‌ اولین نکته‌ای که باید در تهیه این غذا درنظر داشته باشید آن است که مرغ‌ها را با آب کم و کمی ادویه آب‌پز کنید تا هم خوشمزه‌تر شده و هم ارزش غذایی آن حفظ شود. سپس آنها را ریش‌ریش کرده و به مایه ته‌چین اضافه کنید. مرغ‌ها را سرخ نکنید زیرا روغن اضافی را به غذا وارد کرده و با این کار زمینه را برای دریافت کالری اضافی فراهم می‌کنید.

۲)‌ در این غذا از ماست به مقدار فراوانی استفاده می‌شود. به شما توصیه می‌کنیم که ماست کم‌چرب در تهیه این غذا به کار ببرید.

ادامه این مطلب از وبگاه #جواهری_بینا را در این لینک ببینید.