سیر ماده غذایی بد بو و پر خاصیتی می باشد که از قدیم گفتن درمان هفتاد درد است حالا خیلی ها بخاطر بوی بد از مصرف آن خودداری می کنند در این جا پژوهشگران به بیان راهکاری برای از بین بردن بوی سیر و خواص آن می پردازند .

دو کار‏آفرین ایتالیایی با اعمال مهندسی ژنتیکی روی سیر، موفق به پرورش سیری شده اند که طعم مطبوعی دارد، به آسانی هضم می شود و از همه مهمتر، سبب بوی بد دهان نمی شود.

سیر با کمترین مقدار کالری، عملکرد سیستم ایمنی بدن را تقویت و سلامت عمومی بدن را افزیش می دهد. با وجودیکه سیر عطر و طعم ویژه ای به غذا می بخشد، اکثر افراد به دلیل بوی دهان از مصرف آن اجتناب می کنند.

ادامه این مطلب از وبگاه #پزشکین را در این لینک ببینید.