مواد مورد نیاز :

کره 110 گرم

شیر 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

تخم‌مرغ 3 عدد

سرکه سفید یک‌‌چهارم قاشق چایخوری

پودر شکر الک‌کرده  150 گرم

آب 1 قاشق سوپخوری

آرد 115 گرم

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

پودر شکر برای تزئین به میزان لازم

طرز تهیه :

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب مربع 20 سانتیمتری را چرب نمائید. کره را آب کنید و کنار بگذارید تا قدری خنک شود. آن‌گاه شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا ولرم شود.

سپس سفیده تخم‌مرغ‌ها و سرکه‌را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. حالا زرده تخم‌مرغ‌ها و پودر شکر را نیز با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.

ادامه این آموزش از وبگاه #شور_و_شیرین را در این لینک ببینید.