همه غذاهای دوست داشتنی من با کلی نکات خانه داری

۱۲ مطلب در تیر ۱۳۹۵ ثبت شده است

طرز تهیه ی شیرینی پنجره ای

مواد لازم برای تهیه شیرینی یا نان پنجره ای :

آرد سفید 2 استکان

شیر یک لیوان

تخم مرغ 6 عدد

گلاب چهار قاشق سوپ خوری

نشاسته 8 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه ی شیرینی پنجره ای :

در یک ظرف تخم مرغ ها را شکسته و خوب بهم می زنیم که یکدست شود. نشاسته را در گلاب و شیر سرد حل کرده به تخم مرغ ها اضافه می کنیم. سپس آرد را می ریزیم و خوب بهم می زنیم تا مایه صاف و یکدستی بدست آوریم.

ادامه این مطلب از وبگاه #دونفره را در این لینک ببینید.

۱ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
زهرا خلیل پور

در این نقاط هرگز از سرکه استفاده نکنید!

سرکه یکی از محبوب‌ترین مواد غذایی مورد استفاده همه خانم‌ها می‌باشد. سرکه یک لکه بر خیلی پرکاربرد است. به علاوه سرکه طبیعی و نسبتا ارزان است. البته می‌دانید که سرکه خاصیت اسیدی هم دارد و به همین دلیل بعضی جاها نمی توانید از آن استفاده کنید.

گرانیت و سنگ مرمر

لکه تخم مرغ روی لباس یا زمین

اتو و ....

ادامه این مطلب از وبگاه #چیدانه را در این لینک ببینید.

۱ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
زهرا خلیل پور

یخچال‌های بدون کپک

اگر در منزل خودتان مربا درست می کنید باید بدانید که کپک زدن مربا به مراحل پخت آن برمی گردد به طوری که اگر مربا خوب نپخته باشد، خیلی زود کپک می زند.

میوه، نان و هر خوردنی دیگری پس از مدتی کپک می زند. اصلا اگر چند روز از یخچال تان غافل شوید و در آن را باز نکنید تنها یک راه حل برای فرار از بوی بد یخچال تان برای تان باقی می ماند و آن راه حل هم ریختن مواد غذایی فاسد شده داخل سطل زباله است. بنابراین توصیه ما به شما این است که به دنبال یاد گرفتن راه هایی باشید که کپک به مواد غذایی یخچال تان راه پیدا نکند یا حداقل اگر سر و کله اش درون یخچال تان پیدا شد، نتواند همه مواد را نابود کند و با در بسته یخچال منزل شما در مقابل خودش رو به رو شود.

ادامه این مطلب از وبگاه #تبیان را در این لینک ببینید.


 

۱ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
زهرا خلیل پور

سس تارتار برای کوکتل میگو

می توانید با تهیه سس های خوشمزه غذاها را خیلی خوشمزه تر کنید و بچه ها را به خوردن علاقه مندتر کنید.

مواد لازم :

مایونز یک پیمانه

پیازچه ساطوری یک قاشق غذاخوری

جعفری ساطوری یک قاشق غذاخوری

سس خردل یک قاشق چایخوری

خیار شور ساطوری دو قاشق غذاخوری

تخم مرغ آبپز رنده ریز یک عدد

کیپرز یا کاپاریس ساطوری یک قاشق غذاخوری

سیر له شده یک حبه.

فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری سرخالی

ادامه این مطلب از وبگاه #مامان_اینا را در این لینک ببینید.

۲ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
زهرا خلیل پور

رولت قارچ

مواد لازم :

کره 30 گرم

پیاز ریز خردکرده 1 عدد 

فیله گوجه‌فرنگی ریزخردکرده 2 عدد

قارچ ورقه‌ای خردکرده 250 گرم 

آب مرغ  60 میلی‌لیتر 

ریحان خردکرده 1 قاشق سوپخوری 

پنیر چدار رنده‌کرده  50 گرم

تخم‌مرغ 6 عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

برگ ریحان به میزان لازم

طرز تهیه : سینی مخصوص مایکروویو به ابعاد 26×32 سانتیمتر را با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه کره را در ظرف مناسبی بریزید و در دستگاه مایکروویو قرار دهید. سپس با قدرت 100 درصد یا 900 وات آن را آب کنید.

اینک پیاز، گوجه‌فرنگی و قارچ را بیفزائید و به مدت 5 دقیقه با قدرت بالا در مایکروویو بپزید. دراین میان دو بار آن را هم بزنید. حالا آب مرغ را به آن بیفزائید و 5 دقیقه دیگر در دستگاه قرار دهید.

ادامه این آموزش از وبگاه #شور_و_شیرین را در این لینک ببینید.

.

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
زهرا خلیل پور

طعم دار کردن گوشت

با با طعم دار کردن آبی که گوشت را در آن می خوابانید، گوشت در مرحله پخت طعم خوبی پیدا می کند.

خواباندن گوشت قرمز یا سفید در آب نمک باعث می شود رطوبت را به خود بکشد و هنگام پخت خشک نشود.

مواد لازم :

یک لیوان آب، یک قاشق غذاخوری نمک، یک قاشق غذاخوری شکر، یک عدد برگ بو و یک چهارم قاشق فلفل سیاه
ادامه این مطلب از وبگاه #جواهری_بینا را در این لینک ببینید
.


۱ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
زهرا خلیل پور

راهکاری برای از بین بردن بوی سیر و خواص آن

سیر ماده غذایی بد بو و پر خاصیتی می باشد که از قدیم گفتن درمان هفتاد درد است حالا خیلی ها بخاطر بوی بد از مصرف آن خودداری می کنند در این جا پژوهشگران به بیان راهکاری برای از بین بردن بوی سیر و خواص آن می پردازند .

دو کار‏آفرین ایتالیایی با اعمال مهندسی ژنتیکی روی سیر، موفق به پرورش سیری شده اند که طعم مطبوعی دارد، به آسانی هضم می شود و از همه مهمتر، سبب بوی بد دهان نمی شود.

سیر با کمترین مقدار کالری، عملکرد سیستم ایمنی بدن را تقویت و سلامت عمومی بدن را افزیش می دهد. با وجودیکه سیر عطر و طعم ویژه ای به غذا می بخشد، اکثر افراد به دلیل بوی دهان از مصرف آن اجتناب می کنند.

ادامه این مطلب از وبگاه #پزشکین را در این لینک ببینید.



۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
زهرا خلیل پور

طرز تهیه کیک میوه ای

مواد لازم : تخم مرغ درشت 6 عدد  .  شکر 1 لیوان  .  آرد 1 لیوان  .  خامه 1 لیوان

پودر قند 3/4 لیوان  .  پنیر خامه ای یا ماسکارپونه 200 گرم  .  توت فرنگی و کیوی به مقدار لازم

طرز تهیه : فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ تخم مرغ ها و شکر را داخل کاسه ای بریزید و به مدت 5 – 7 دقیقه با همزن بزنید تا خوب مخلوط شده و حجم مواد بیشتر شود سپس ارد را کم کم روی مواد الک کنید و با لیسک هم بزنید ( بسیار آرام و به صورت دورانی مخلوط نمایید ).

ادامه این مطلب از وبگاه #ایران_کوک را در این لینک ببینید.


۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
زهرا خلیل پور

پیراشکی

مواد لازم برای خمیر :

ـ تخم مرغ ۲ عدد

ـ روغن مایع ۳ قاشق غذا خوری

ـ ماست غلیظ ۱ لیوان

ـ شکر ۲ قاشق غذا خوری

ـ بکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری

ـ جوش شیرین ۱ قاشق مربا خوری

ـ آرد ۵/۴(چهارو نیم ) لیوان

ـ زعفران دم کرده یک قاشق غذا خوری

طرز تهیه : جوش شیرین و پکینگ پودر و زعفران را در ماست بریزید. در ظرف دیگری تخم مرغ ها را بشکنید و خوب به هم بزنید و شکر و روغن را به آن اضافه کنید . ماست را به تخم مرغ اضافه کنید و به هم زده سپس آرد را کم کم اضافه کنید و خمیر را ورز دهید. روی خمیر را بپوشانید و به مدت ۴ساعت در دمای آشپز خانه بگذارید تا ور بیاید.

ادامه این مطلب از وبگاه #آشپزی_رنگین را در این لینک ببینید.


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
زهرا خلیل پور

سالم ترین روش برای سرخ کردن پیاز و سبزیجات

شیوه سرخ کردن سالم

سرخ کردن سالم ، ‌روش پختی است که به شما اجازه می‌دهد طعم سبزیجات سرخ شده را داشته باشید بدون اینکه لازم باشد از روغن داغ شده استفاده کنید. در واقع به دلیل آگاهی از مضرات حرارت دادن روغن ، ما سعی می‌کنیم دستوراتی را تهیه کنیم که در آنها نیازی به این کار نباشد . شما متوجه خواهید شد که در دستوراتی هم که از روغن استفاده می‌کنیم ، آن را در آخر اضافه می‌کنیم.

ادامه این مطلب از وبگاه #جواهری_بینا را در این لینک ببینید.


۲ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
زهرا خلیل پور