مواد لازم : سفیده ی تخم مرغ 8 عدد، به دمای اتاق رسیده باشد - شکر 360 گرم - خامه فرمی 300 میلی لیتر - فندق پودر شده 120 گرم - شکلات ذوب و خنک شده 120 گرم - فندق خرد شده 30 گرم -
دستورالعمل :
فر را از قبل تا دمای 120 درجه سانتیگراد گرم کنید و در کف سینی فر کاغذ پوستی قرار دهید.
برای تهیه مرنگ در کاسه ای بزرگ سفیده های تخم مرغ را می زنیم تا نرم شود. 120 گرم شکر را به آن بیفزایید و بزنید. به زدن ادامه دهید و بقیه شکر را اضافه کنید تا یکدست شده و شکر کاملا حل شود.
ادامه این مطلب از وبگاه #ایران_کوک را در این لینک ببینید.