مواد لازم : بیسکوییت شکلاتی 12 عدد . کره 3 قاشق غذاخوری . پودر قند 3 قاشق غذاخوری . فندق بو داده 10 عدد . پنیر ماسکارپونه یا خامه ای 200 گرم . نوتلا 200 گرم . خامه 200 گرم . خامه و شکلات تلخ برای تزیین
طرز تهیه : بیسکوییت های شکلاتی را داخل کیسه فریزر بریزید و بکوبید تا خوب خرد شوند ، کره را ذوب کنید و با بیسکوییت ها مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید سپس این خمیر را داخل لیوان یا ظرف دسر بریزید ( میتوانید به جای بیسکوییت و کره از کیک شکلاتی هم استفاده کنید ).
ادامه این مطلب از وبگاه #ایران_کوک را در این لینک ببینید.