مواد مورد نیاز :
کره 110 گرم
شیر 500 میلیلیتر (2 پیمانه)
تخممرغ 3 عدد
سرکه سفید یکچهارم قاشق چایخوری
پودر شکر الککرده 150 گرم
آب 1 قاشق سوپخوری
آرد 115 گرم
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
پودر شکر برای تزئین به میزان لازم
طرز تهیه :
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب مربع 20 سانتیمتری را چرب نمائید. کره را آب کنید و کنار بگذارید تا قدری خنک شود. آنگاه شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا ولرم شود.
سپس سفیده تخممرغها و سرکهرا با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. حالا زرده تخممرغها و پودر شکر را نیز با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.
ادامه این آموزش از وبگاه #شور_و_شیرین را در این لینک ببینید.
.
ما که فقط به کیک ها باید نگاه کنیم چون به تخم مرغ حساسیت دارم..کیک وشیرینی های بیش از یک تخم مرغ نمی خورم........................