مواد مورد نیاز :
کره خرد کرده 40 گرم
آب 60 میلیلیتر(یکچهارم پیمانه)
شکر ریز 110 گرم
عسل 2 قاشق سوپخوری
کنجد برشته 35 گرم
تخمه کدو 1 قاشق سوپخوری
تخمه آفتابگردان 1 قاشق سوپخوری
فندق برشته و خرد کرده 1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه : قالب مستطیل 8×25 سانتیمتری را چرب کنید و با کاغذ آلومینیومی بپوشانید. به گونهای که کاغذ از اطراف قالب حدود 5 سانتیمتر بلندتر باشد. آنگاه کره، آب و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.
سپس آن را بجوشانید تا طلائی رنگ شود. آنگاه ظرف را از روی حرارت بردارید و عسل را به مایه اضافه کنید. حالا باقیمانده مواد را بیفزائید و مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و صاف کنید.
ادامه این مطلب از وبگاه #شور_و_شیرین را در این لینک ببینید.